Fejl: "Scanningsfejl" og "I fare" vises i Norton for Mac

Du kan rette fejlen ved at køre LiveUpdate og genstarte Mac-computeren. Hvis problemet ikke er løst, skal du opdatere virusdefinitionerne manuelt.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet til Norton.

3. Når LiveUpdate er færdig, skal du lukke alle programmer og genstarte Mac-computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Opdatering af virusdefinitionerne

1. Download virusdefinitionerne til Norton-programmet manuelt.

Filen nis6avdefinitions.pkg gemmes automatisk i mappen Overførsler.

2. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at installere virusdefinitionerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v105297195
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 20/11/2019