Opdater dine kreditkortoplysninger

Du kan opdatere kreditkortoplysningerne ved at logge på din konto.

Når dit abonnement skal fornyes, og hvis kreditkortoplysningerne på din konto er forældede, sender vi dig en besked om at opdatere dit kreditkort. Du kan også opdatere disse oplysninger ved at klikke på notifikationen.
Hvis du får meddelelsen "Vi kan ikke ændre dine kreditkortoplysninger", kan det skyldes visse bestemmelser, der er implementeret i lovgivningen. Sker dette, kan du forny dit abonnement på renew.norton.com.

Sådan opdaterer du dine faktureringsoplysninger på en computer

1. Log på din konto.
  2. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af situationen:
    • Hvis du vil opdatere et eksisterende kort, skal du klikke på Rediger-ikonet ved siden af dit kort og indtaste de oplysninger, du vil opdatere.
      edit card details
    • Hvis du vil tilføje et nyt kort, skal du udfylde de nødvendige oplysninger.
      add card details
  3. Klik på Gem.
Meddelelsen "Opdatering gennemført" vises, når du gemmer ændringerne, og der sendes en mail til din registrerede mailadresse med en bekræftelse af ændringerne.

Sådan opdaterer du dine faktureringsoplysninger på en mobilenhed

1. Log ind på din konto på mobilenheden.
  2. Tryk på symbolet med de tre streger i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Mine abonnementer.
  4. Tryk på Faktureringsoplysninger på siden Min konto.
  5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af situationen:
    • Hvis du vil opdatere et eksisterende kort, skal du klikke på Rediger-ikonet ved siden af dit kort og indtaste de oplysninger, du vil opdatere.
    • Hvis du vil tilføje et nyt kort, skal du udfylde de nødvendige oplysninger.

Japan, Korea, Kina, Hongkong og Taiwan

Hvis dit ordrenummer starter med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, kan du ændre dine faktureringsoplysninger ved at følge ovenstående trin.

Hvis dit ordrenummer starter med SY eller NS, kan du ændre dine faktureringsoplysninger ved at bruge linket nedenfor. Du skal bruge dit "originale ordrenummer" og den mailadresse eller det telefonnummer, der blev brugt under bestillingen.

Japan   Korea   Kina   Hong Kong   Taiwan

*Dit oprindelige ordrenummer findes i den mail, som vi sendte, da du gennemførte det første køb.

Hvis du ikke kan opdatere dine kortoplysninger:

• Hvis dit ordrenummer begynder med SY eller NS, skal du sørge for at udfylde det "oprindelige ordrenummer" på ovennævnte links i stedet for det seneste ordrenummer.
  • Kontrollér, om de indtastede kortoplysninger er korrekte
  • Brug en anden browser til at indtaste dine kortoplysninger
  • Brug et andet kredit-/betalingskort
  • Hvis du får vist meddelelsen "Ugyldigt kortnummer for det angivne kort", skal du slette feltet Kortnummer og indtaste kortnummeret igen for at gemme dine ændringer.

For mere hjælp, kontakt Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818150300EN
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 15/02/2024