Annullering af et abonnement, som automatisk fornyes

For at annullere, skal du,Logge ind på din Norton-konto og se fanen Mine abonnementer for at administrere dine fornyelsesindstillinger. Du kan også tale med vores Support team.

Hvis du vælger at annullere automatisk fornyelse af din nuværende beskyttelse, skal du manuelt fornye dit abonnement, før det udløber eller risikere at miste det.

Hvis du allerede er blevet debiteret og ønsker at anmode om tilbagebetaling Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 09/07/2020