Meddelelse om udfasning af Norton Online Backup

Vi bestræber os på at levere branchens bedste sikkerhed og beskyttelse af dine enheder og de data, der gemmes på dem. Vi vurderer vores produkter og tjenester løbende for at sikre, at de opfylder de behov, der stilles af vores kunder og partnere.

Som et resultat af denne vurdering er Norton Online Backup fra 1. juli 2020 ikke længere tilgængelig eller understøttet.

Der er en backupløsning i vores Norton 360-abonnementer. Du kan tage backup af dine data ved at bruge cloudbackupfunktionen i Norton 360. Bemærk, at cloudbackupfunktionen kun er tilgængelig i Windows (undtagen Windows 10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor).

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133377342