Norton LifeLock-abonnementstjeneste Hjælp

Hvad er et abonnement, som automatisk fornys?

• Vores tjeneste til automatisk abonnementsfornyelse er en nem måde at sikre, at dine enheder og personlige oplysninger altid er beskyttet mod cybertrusler. Du faktureres automatisk hver måned eller år afhængigt af dit valg, så din beskyttelse er ajour og aktiv, uden at du behøver at bekymre dig om det.

Hvordan fungerer det?

• Når du er tilmeldt, debiteres den faktureringsmetode, som du har angivet på din konto, for at forny dit abonnement til den på det tidspunkt gældende pris for et fornyelsesabonnement, indtil du annullerer. Vi sender dig en mail med prisen, perioden og yderligere detaljer, inden vi opkræver dig noget, så du ved, at der er en opkrævning på vej.

Hvornår begyndte jeg at abonnere på tjenesten?

• Dit abonnement bliver automatisk fornyet, når:

• Du køber et abonnement, som automatisk fornys, via vores Norton LifeLock Online Store.

Visse betalingsmetoder understøtter ikke automatisk fornyelse af abonnementer. I så fald abonnerer du uden automatisk fornyelse og skal selv manuelt forny dit abonnement.

• Når du online på Norton LifeLock aktiverer automatisk fornyelse af et abonnement købt hos en forhandler eller et tredjepartswebsted med tilknytning til Symantec.

Du kan også vælge at overgå til et abonnement med automatisk fornyelse i forbindelse med dit eksisterende abonnement ved at logge på din konto og slå Automatisk fornyelse til.

Hvorfor bør jeg abonnere?

• Når du vælger et abonnement, som automatisk fornys, giver det følgende fordele:

• Praktisk og uafbrudt beskyttelse : Du får ro i sindet, fordi du ikke risikerer, at beskyttelsen udløber.

• Virus Protection Promise :* Virus Protection Promise giver adgang til eksperter, der sammen med dig kan finde og fjerne virus, hvis der skulle slippe noget igennem.

* For at være berettiget til Virus Protection Promise skal du have et kvalificerende Norton-abonnement, og du skal også have købt, fornyet eller opgraderet Norton-abonnementet direkte hos Symantec eller aktivere den automatiske fornyelse hos Symantec, medmindre du har Norton Small Business. Hvis en Norton-medarbejder ikke kan fjerne virussen fra enheden, er du berettiget til tilbagebetaling baseret på den pris, du har betalt for den indeværende periode af det kvalificerende Norton-abonnement. Hvis du har en Norton-pakke (et kvalificerende abonnement købt sammen med et andet tilbud fra Norton eller LifeLock), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for det kvalificerende Norton-abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og beløbet kan ikke overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Hvis den købte pakke omfatter et kvalificerende Norton-abonnement med et program, der ikke er fra Norton eller LifeLock, vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for det pågældende Norton-abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og beløbet kan ikke overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Der ydes ingen refundering pga. skader, der er opstået som følge af virus. Se norton.com/guarantee for flere oplysninger om kvalificerende Norton-abonnementer.

Hvordan kontrollerer jeg, om jeg er tilmeldt?

1. Log på konto.

2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine abonnementer.

3. Hvis skydeknappen i den aktive beskyttelse er på TIL og er grøn, er du nu tilmeldt automatisk fornyelse af dit abonnement.

Hvis skydeknappen er på FRA og er rød, bliver dit abonnement ikke fornyet automatisk, og din beskyttelse vil udløbe ved slutningen af betalingsperioden.

Hvordan skifter jeg til et abonnement, som automatisk fornys

1. Log på konto.

2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine abonnementer.

3. Ud for den aktive beskyttelse skal du flytte skydeknappen til TIL.

Læs faktureringsbetingelserne, og hvis du er enig, skal du klikke på Accepter og fortsæt.

4. Udfyld faktureringsoplysningerne for at aktivere automatisk fornyelse eller bekræfte betalingsmetoden, hvis den allerede er gemt i din konto.

5. Klik på Aktivér automatisk fornyelse.

Dit abonnement vil automatisk blive fornyet for den næste gældende abonnementsperiode (årligt eller månedligt) ved start af næste periode.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået en opkrævning og ikke har installeret beskyttelse?

• Hvis du vil bruge den beskyttelse, som du for nylig blev debiteret for, skal du logge ind på din konto og downloade eller installere beskyttelsen. Du kan læse mere i Download Norton LifeLock på enheden.

Hvis du vil have refunderet den opkrævede abonnementsbetaling, skal du kontakte Kundeservice og support. Du skal være opmærksom på, at du ikke længere nyder godt af den ro i sindet, der følger med abonnent, hvis du annullerer og får en refundering.

Hvordan opkræves prisen for fornyelse af abonnementet?

• Når du er tilmeldt, debiteres den faktureringsmetode, som du har angivet på din konto, for at forny dit abonnement til den gældende pris for et fornyelsesabonnement, indtil du annullerer.

Hvis dit abonnement fornys en gang om året, sender vi dig en mail (30-45 dage inden abonnementet udløber) med pris, vilkår og lignende oplysninger, før vi trækker beløbet, så du ved, at det sker.

Hvordan opdaterer jeg oplysningerne om min betalingsmetode?

1. Log på konto.

2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Indstillinger for Automatisk fornyelse.

3. På fanen Faktureringsoplysninger skal du klikke på redigeringsikonet for at opdatere.

4. Klik på Gem.

Du får vist meddelelsen "Opdatering udført", når du gemmer ændringerne. Du får også en mail med bekræftelse af ændringerne.

Hvad hvis jeg har fornyet mit abonnement manuelt, men er blevet opkrævet to gange?

• Hvis du ser en dobbelt opkrævning fra Symantec, skal du kontakte Kundeservice og support for at få oplysninger om, hvordan du eventuelt får refunderet pengene.

Hvordan annullerer jeg mit automatisk fornyende abonnement?

1. Log på konto.

2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Indstillinger for Automatisk fornyelse.

3. Find det abonnement, du vil administrere, og flyt skydeknappen til FRA.

Hvis dit abonnement ikke ser ud til at blive fornyet automatisk, skal du kontrollere, om du evt. har en anden konto, hvor du har angivet en anden mailadresse.

4. Vælg en årsag på rullelisten på siden Automatisk fornyelse, og klik på Fortsæt

5. Klik på Slå fra.

Når du har annulleret, vil din beskyttelse udløbe den sidste dag i betalingsperioden. Vi vil minde dig om at forny, når abonnementet er ved at udløbe.

For kunder med Norton 360 med LifeLock* eller separat LifeLock*:

Hvis du ikke fornyer dit abonnement, vil du, så snart du har annulleret det, ikke længere kunne gendanne eller få beskyttelse i henhold til LifeLocks Million Dollar Protection Package, fordi du ikke abonnerer på LifeLock. LifeLocks Million Dollar Protection Package giver refusion for stjålne midler og dækning for personlige udgifter med en begrænsning på henholdsvis op til

$25.000 for Standard/Basic/Select/Junior/Minor/Command Center

$100.000 for Advantage/Ultimate/Senior

$1.000.000 for Ultimate Plus

Vores Million Dollar Protection Package dækker også udgifter til eventuelle advokater og eksperter, op til $1 million til at hjælpe med at løse din sag. Hjælpen ydes i henhold til Master Policy udstedt af United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. for medlemmer i staten NY). Vilkår, betingelser og undtagelser i politikken kan ses på LifeLock.com/legal.

Hvis du får stjålet din identitet efter annulleringen, vil du ikke kunne udnytte førnævnte fordele. Og eventuelt igangværende arbejde med at få din identitet tilbage, som LifeLock er involveret i, vil ophøre. Desuden vil du ikke længere modtage advarsler, som ville kunne advare dig om et potentielt forsøg på at stjæle din identitet. Og endelig er det sådan, at hvis du på et tidspunkt i fremtiden beslutter igen at abonnere på Norton LifeLock-tjenesterne, vil du ved tilmelding igen skulle indtaste alle oplysninger til overvågning og give nye samtykker.

* LifeLock-beskyttelse mod identitetstyveri er ikke tilgængelig i alle lande

Hvordan finder jeg fakturaen for automatisk fornyelse?

1. Log på konto.

2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine abonnementer.

3. På fanen Ordrehistorik skal du klikke på Ordrenummer for at se eller udskrive fakturaen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 01/10/2019