Funktioner i Mailbeskyttelse

Mailbeskyttelse hjælper med at holde din personlige mailadresse privat og beskyttet mod annoncesporing. Nogle af de vigtigste funktioner i Mailbeskyttelse:

Skjulning af din private mailadresse

Skjulning af en privat mailadresse hjælper med at beskytte din personlige mailadresse og dine personlige oplysninger såsom navn, fødselsdato osv. Denne private mailadresse er generisk og ikke-identificerbar og beskytter afsenderens privatliv.

Fjernelse af skjulte mail-trackere

Mail-trackere udgør en trussel mod dit privatliv, da de ikke kun overvåger, hvordan du svarer på mails, men også kan bruges til at spore dig og din internetaktivitet.

Fjernelse af URL-sporingsparametre

Mailbeskyttelse fjerner også URL-sporingsparametre, der kan findes i din mail, før du videresender mailen til din personlige mailadresse. Mailbeskyttelse har ikke adgang til indholdet af mailen.

Ingen grund til at skifte mailudbyder

Mailbeskyttelse er ikke en separat mailklient, og du behøver ikke skifte mailudbyder. Du behøver kun at oprette en mailmaske til et websted for at beskytte dine personlige oplysninger.

Opret et ubegrænset antal unikke mail-aliasser

Et mail-alias er en ekstra mailadresse, du kan bruge i stedet for din personlige mailadresse. Med Mailbeskyttelse kan du oprette et ubegrænset antal unikke mail-aliasser for at hjælpe med at beskytte din identitet.

Besøg vores produktside for oplysninger om abonnement og priser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230819151647830
Operativsystem Mac;Windows
Sidst ændret: 22/04/2024