Vis blokerede trackere i Norton AntiTrack til Android-enheder

Norton AntiTrack lader dig se alle tidligere blokerede trackere samt detaljer for blokerede trackere for et bestemt websted i din Android-enhed.

Se overordnede detaljer om blokerede trackere

1. Åbn Norton AntiTrack på din Android-enhed.

2. På Norton AntiTrack-startskærmen skal du trykke på Menu-ikonet Sample alt text øverst til højre på skærmen.

3. På den viste skærm skal du trykke på AntiTrack-statistik.

Vis detaljer om blokerede trackere for et bestemt websted

1. Åbn Norton AntiTrack på din Android-enhed.

2. Åbn det websted, som du vil se de blokerede trackere for.

3. På webstedsskærmen skal du trykke på ikonet Sample alt text øverst til højre på skærmen.

4. På den viste skærm skal du trykke på Sporing og digitalt fingeraftryk for at se blokerede trackers for det websted.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230602120125863