Konfigurer indstillinger i din Norton AntiTrack-app til Android-enheder

Indstillingsmenuen i din Norton AntiTrack-app til Android-enheder giver forskellige muligheder for at tilpasse din app. Du har mulighed for at låse din browser, skifte søgemaskine, rydde browserdata osv. Følg nedenstående trin fra indstillingsmenuen for at bruge én af disse indstillinger:

Browserlås

1. Åbn Norton AntiTrack på din Android-enhed.

2. På Norton AntiTrack-startskærmen skal du trykke på ikonet Menu Sample alt text øverst til højre på skærmen.

3. På den viste skærm skal du trykke på Indstillinger.

4. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Browserlås.

5. På skærmen Browserlås skal du aktivere Adgangskode.

6. På den viste skærm skal du indstille en adgangskode med fire tal og trykke på Sample alt text.

7. På Browserlås-skærmen skal du trykke på > ved siden af Lås timer for at indstille varigheden for at låse din browser.

Skift søgemaskine

1. Åbn Norton AntiTrack på din Android-enhed.

2. På Norton AntiTrack-startskærmen skal du trykke på ikonet Menu Sample alt textøverst til højre på skærmen.

3. På den viste skærm skal du trykke på Indstillinger.

4. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Søgemaskine.

5. På skærmen Søgemaskine skal du vælge en mulighed på listen for at ændre standardsøgemaskine (Google).

Avancerede indstillinger

Ryd browserdata

1. Åbn Norton AntiTrack på din Android-enhed.

2. På Norton AntiTrack-startskærmen skal du trykke på ikonet Menu Sample alt text øverst til højre på skærmen.

3. På den viste skærm skal du trykke på Indstillinger.

4. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Avancerede indstillinger.

5. På skærmen Avancerede indstillinger skal du trykke på Ryd cookies og data.

Skærmen med avancerede indstillinger giver dig også følgende muligheder. Flyt skyderen for at aktivere dem:

• Undgå screenshots: Giver dig mulighed for at begrænse screenshots, mens du browser.

• Download uden at spørge: Giver dig mulighed for at downloade indhold via browseren uden en bekræftelsesdialog til systemets Downloads-mappe.

• Secure DNS over TLS: Giver dig mulighed for at skifte den DNS-server, som du bruger til at browse via Norton AntiTrack-browseren

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230523114556193