Aktivering eller deaktivering af operativsystemsporing i Norton AntiTrack

Dit Windows-operativsystem genererer et unikt annonce-ID for hver bruger på en enhed. Dette bruges af udviklere og annoncenetværk til aktiviteter som f.eks. at sende relevante reklamer i applikationer. Når annonce-ID'et er aktiveret, kan applikationer få adgang til og bruge det på samme måde som websteder kan få adgang til og bruge en unik identifikator, der er gemt i en cookie. Reklamevirksomheder kan således indsamle persondata om dig og bruge dem til at levere mere relevante annoncer og andre personlige oplevelser i deres apps.

Norton AntiTrack's funktion til blokering af trackere i Windows-operativsystemet hjælper dig med at holde dine onlineaktiviteter private ved at blokere sporingsaktiviteter og målrettede annoncer fra Windows-operativsystemet.

Denne funktion er som standard aktiveret i Norton AntiTrack. Du kan deaktivere funktionen til blokering af trackere i operativsystemet ved at følge nedenstående trin:

1. Start Norton AntiTrack.

2. Klik på Indstillinger på Norton AntiTrack-startskærmen nederst til højre.

3. På skærmen Indstillinger skal du flytte skyderen for at deaktivere funktionen Blokering af operativsystemsporing.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230512131947273
Operativsystem