Download og installer Norton AntiTrack-udvidelsen i din Safari-browser

Når du har installeret Norton AntiTrack på din Mac-enhed, får du en besked om at installere udvidelsen i din Safari-browser.For at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Safari-browser skal du gøre følgende:

Følgende trin indeholder instruktioner om, hvordan du installerer Norton AntiTrack-udvidelsen i din Safari-browser på din Mac-computer. Du kan få anvisninger i at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Safari-browser på din iOS-enhed her Konfigurer Norton AntiTrack-udvidelsen i din Safari-browser

1. Start Norton AntiTrack på din Mac-computer.

2. Log ind på din -konto.

3. I vinduet Lad os komme i gang! skal du klikke på Tilføj til Safari.

4. Start Safari.

5. Klik på Safari i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Indstillinger.

6. Klik på Udvidelser i vinduet Generelt, der vises.

7. Markér afkrydsningsfeltet ud for Norton AntiTrack i venstre rude.

Sample alt text

Når du bliver spurgt, skal du klikke på Aktivér.

Sample alt text

8. Klik på Tillad altid på alle websteder i Udvidelsesvindue.

Sample alt text

Når du bliver spurgt, skal du klikke på Tillad altid på alle websteder.

Sample alt text

9. Klik i vinduet Norton AntiTrackNæste.

Norton AntiTrack-udvidelsen er aktiveret i din Safari-browser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20220422092311389
Operativsystem Mac