Funktioner i Norton AntiTrack

Norton AntiTrack hjælper med at holde dine onlineaktiviteter og dit digitale fodaftryk private. Dens nøglefunktioner hjælper med at skjule din identitet fra forsøg på sporing og fra at tage dit digitale fingeraftryk i browsere og på websteder.

Før du installerer Norton AntiTrack, skal du sikre dig, at din computer overholder Systemkrav til installation og konfiguration af Norton-beskyttelse.

Nogle af nøglefunktionerne i Norton AntiTrack omfatter:

• Anti-fingeraftryksteknologi

• Hjælper med at forhindre websteder i at få adgang til unikke identificerende oplysninger for at spore og profilere dig.

• Giver mere privatliv end en browser i inkognitotilstand

• Sporings- og cookieblokering

• Blokerer sporing, før siden indlæses, og gør indlæsning af websider hurtigere

• Norton AntiTracks funktion til blokering af trackere i Windows-operativsystemet hjælper dig med at holde onlineaktiviteter fortrolige ved at blokere sporingsaktiviteter og målrettede annoncer fra Windows-operativsystemet. Få mere at vide om blokering af trackere i Windows under Aktivering eller deaktivering af operativsystemsporing i Norton AntiTrack

• Sporingskontrolpanel

• Giver synlighed og statistik om sporingsforsøg og rangerer dem efter alvorlighedsgrad

Sporingscookies er kategoriseret efter type, f.eks. annoncer/analyse, sociale medier og shopping eller e-handel.

• Surfing uden afbrydelse

• Forhindrer sporingsaktiviteter uden at gå på kompromis med websteds hastighed og funktionalitet

• Mailbeskyttelse

• Mailbeskyttelse hjælper med at holde din personlige mailadresse privat og beskyttet mod annoncesporing. Læs Funktioner i Mailbeskyttelse for at få mere at vide

Norton AntiTrack har indbygget gratis fingeraftryksscanning, der kan scanne mailadresser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138652292
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 22/04/2024