Installer AntiTrack-udvidelsen i webbrowseren

Norton AntiTrack-browserudvidelsen hjælper dig med at skjule din identitet mod sporing og forsøg på at tage dine digitale fingeraftryk i browseren og på websteder. For at installere Norton AntiTrack-browserudvidelsen skal du, afhængigt af operativsystemet, vælge et af følgende:

Før du installerer udvidelsen, skal du sikre dig, at din browser er opdateret.

Windows

Når du har installeret Norton AntiTrack på din Windows-enhed, bliver du bedt om at konfigurere Norton AntiTrack-browserudvidelserne. Hvis det er første gang du installerer Norton AntiTrack, vises beskeden Lad os komme i gang! for at installere udvidelserne. I vinduet Lad os komme i gang! skal du klikke på nedenstående link til din foretrukne browser, som du vil installere udvidelsen i.

Microsoft Edge

1. Klik på Tilføj til Edge for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Edge-browser.

2. Herefter vises siden Edge-tilføjelser, hvor du skal klikke på Hent.

Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue, der vises.

3. Klik på Fortsæt og genindlæs i det vindue, der vises.

4. Klik på Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-udvidelsen er nu installeret i din Microsoft Edge-browser.

Google Chrome

1. Klik på Tilføj til Chrome for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Chrome-browser.

2. Når siden Chrome Webstore vises, skal du klikke på Tilføj til Chrome.

Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue, der vises.

3. Klik på Fortsæt og genindlæs i det vindue, der vises.

4. Klik på Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-udvidelsen er nu installeret i din Google Chrome-browser.

Mozilla Firefox

1. Klik på Tilføj til Firefox for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Mozilla Firefox-browser.

2. Når siden Mozilla Firefox-tilføjelser vises, skal du klikke på Tilføj til Firefox.

Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue, der vises.

3. Klik på Tillad denne udvidelse at køre i Private Windows i det pop op-vindue, der vises.

4. Klik på Okay og derefter på Acceptér.

5. Klik på Fortsæt og genindlæs i det vindue, der vises.

6. Klik på Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-udvidelsen er nu installeret i din Mozilla Firefox-browser.

Installer AntiTrack-udvidelsen i andre browsere

Hvis du har installeret Norton AntiTrack-udvidelsen i en af browserne, skal du følge trinnene for at installere udvidelsen i andre browsere.

1. Åbn Norton AntiTrack.

2. Klik på Administrer på Norton AntiTrack-startskærmen.

3. På skærmen Administrer browsere skal du gøre en af følgende ting:

• For at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Microsoft Edge-browser skal du klikke på Aktivér beskyttelse ved siden af Microsoft Edge.

• For at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Google Chrome-browser skal du klikke på Aktivér beskyttelse ved siden af Google Chrome.

• For at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Mozilla Firefox-browser skal du klikke på Aktivér beskyttelse ved siden af Mozilla Firefox.

Følg anvisningerne på skærmen i de respektive browservinduer for at installere Norton AntiTrack-udvidelserne.

Mac

Når du har installeret Norton AntiTrack på Mac, bliver du bedt om at konfigurere Norton AntiTrack-browserudvidelserne. Hvis det er første gang du installerer Norton AntiTrack, vises beskeden Lad os komme i gang! for at installere udvidelserne. I vinduet Lad os komme i gang! skal du klikke på nedenstående link til din foretrukne browser, som du vil installere udvidelsen i.

Safari

1. I vinduet Lad os komme i gang! skal du klikke på Tilføj til Safari.

2. Start Safari.

3. Klik på Safari i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Indstillinger.

4. Klik på Udvidelser i vinduet Generelt, der vises.

5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Norton AntiTrack i venstre rude.

Sample alt text

Når du bliver spurgt, skal du klikke på Aktivér.

Sample alt text

6. Klik på Tillad altid på alle websteder i Udvidelsesvindue.

Sample alt text

Når du bliver spurgt, skal du klikke på Tillad altid på alle websteder.

Sample alt text

7. Klik i vinduet Norton AntiTrackNæste.

Norton AntiTrack-udvidelsen er nu installeret i din Safari-browser.

Google Chrome

1. Klik på Tilføj til Chrome for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Chrome-browser.

2. Når siden Chrome Webstore vises, skal du klikke på Tilføj til Chrome.

Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue, der vises.

3. Klik på Fortsæt og genindlæs i det vindue, der vises.

4. Klik på Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-udvidelsen er nu installeret i din Google Chrome-browser.

Mozilla Firefox

1. Klik på Tilføj til Firefox for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Mozilla Firefox-browser.

2. Når siden Mozilla Firefox-tilføjelser vises, skal du klikke på Tilføj til Firefox.

Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue, der vises.

3. Klik på Tillad denne udvidelse at køre i Private Windows i det pop op-vindue, der vises.

4. Klik på Okay og derefter på Acceptér.

5. Klik på Fortsæt og genindlæs i det vindue, der vises.

6. Klik på Start AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-udvidelsen er nu installeret i din Mozilla Firefox-browser.

Installer AntiTrack-udvidelsen i andre browsere

Hvis du har installeret Norton AntiTrack-udvidelsen i en af browserne, skal du følge trinnene for at installere udvidelsen i andre browsere.

1. Åbn Norton AntiTrack.

2. Klik på Administrer på Norton AntiTrack-startskærmen.

3. På skærmen Administrer browsere skal du gøre en af følgende ting:

• For at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Safari-browser skal du klikke på Aktivér beskyttelse ved siden af Safari.

Start Safari-browseren, og følg anvisningerne i Safari for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen.

• For at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Google Chrome-browser skal du klikke på Aktivér beskyttelse ved siden af Google Chrome.

Følg anvisningerne i din Google Chrome-browser for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen.

• For at installere Norton AntiTrack-udvidelsen i din Mozilla Firefox-browser skal du klikke på Aktivér beskyttelse ved siden af Mozilla Firefox.

Følg anvisningerne i din Mozilla Firefox-browser for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen.

iOS

1. Start Norton AntiTrack.

2. Tryk på Konfiguration på siden Konfiguration af AntiTrack i Safari.

Sample alt text
    Du kan også installere Norton AntiTrack-udvidelsen i Safari fra hamburgerikonet.
  3. Tryk på AA i adresselinjen i Safari-browservinduet.

Sample alt text
  4. Tryk på Administrer udvidelser.

Sample alt text
  5. I skærmbilledet Administrer udvidelser skal du flytte skyderen for at aktivere Norton AntiTrack og derefter klikke på Udført.

Sample alt text
  6. Tryk på AA igen i adresselinjen i Safari-browservinduet.

Sample alt text
  7. Tryk på Norton AntiTrack.

Sample alt text
  8. Klik på Tillad altid i den pop op-skærm, der vises.

Sample alt text
  9. Klik på Tillad altid på alle websteder i den næste pop op-skærm.

Sample alt text

Norton AntiTrack-udvidelsen er installeret i din browser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138651880
Operativsystem Mac;Windows;iOS