Installer AntiTrack-udvidelsen i webbrowseren

Norton AntiTrack-browserudvidelsen hjælper dig med at skjule din identitet mod sporing og forsøg på at tage dine digitale fingeraftryk i browseren og på websteder. For at installere Norton AntiTrack-browserudvidelsen skal du, afhængigt af operativsystemet, vælge et af følgende:

Før du installerer udvidelsen, skal du sikre dig, at din browser er opdateret.

Windows

1. Åbn Norton AntiTrack.

2. Klik på Administrer browsere i Norton AntiTrack-vinduet ved siden af den browser, du vil installere udvidelsen i.

3. Klik på Tilføj udvidelse ud for Edge i vinduet Administrer browsere.

4. Gør et af følgende, afhængigt af, hvilken browser du bruger:
    • Google Chrome: Klik på Tilføj til Chrome ved siden af Norton AntiTrack i Chrome Web Store.

• Microsoft Edge: Klik på Hent ud for Norton AntiTrack på siden Edge-tilføjelsesprogrammer.

I Microsoft Edge fungerer Norton AntiTrack-browserudvidelsen kun fra version 88 eller nyere.

• Mozilla Firefox: Klik på Tilføj til Firefox ud for Norton AntiTrack på siden Firefox-tilføjelsesprogrammer.

5. Klik på Tilføj eller Tilføj udvidelse i bekræftelsesvinduet for at installere Norton AntiTrack-udvidelsen.

Mac-computer

Norton AntiTrack understøttes kun i Safari-browseren på en Mac-computer.

1. Start Safari.

2. Klik på Safari i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Indstillinger.

3. Klik på Udvidelser i vinduet Generelt, der vises.

4. Marker afkrydsningsfeltet ud for Norton AntiTrack-blokering af digitalt fingeraftryk i venstre rude.

User-added image

Hvis du får en besked, skal du klikke på Aktivér.

User-added image

5. Klik på Tillad altid på alle websteder i afsnittet Norton AntiTrack-blokering af digitalt fingeraftryk.

User-added image

Hvis du får en besked, skal du klikke på Tillad altid på alle websteder.

User-added image

6. Marker afkrydsningsfeltet ud for Norton AntiTrack-blokering af sporing i venstre rude.

User-added image

Hvis du får en besked om at aktivere udvidelsen, skal du klikke på Aktivér.

User-added image

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138651880
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/06/2022