Download og installer Norton AntiTrack

Norton AntiTrack er en app- og browserudvidelse, der sørger for at holde dine onlineaktiviteter og digitale fodaftryk private. Dens nøglefunktioner hjælper med at skjule din identitet fra forsøg på sporing og fra at tage dit digitale fingeraftryk i browsere og på websteder. Nogle af de vigtigste funktioner omfatter et kontrolpanel til sporing, teknologi, der forhindrer, at der tages dit digitale fingeraftryk, og blokering af sporing og cookies.

For at downloade og installere Norton AntiTrack-appen på din computer skal du, afhængigt af operativsystemet, gøre følgende:

Windows

Når du har installeret Norton AntiTrack-appen, bliver du bedt om at installere Norton AntiTrack-udvidelserne i din browser. Hvis du vil vide mere om, hvordan du installerer udvidelserne, kan du læse Installer Norton AntiTrack-udvidelsen i din webbrowser.

1. Log på din -konto.

2. Indtast mailadresse og adgangskode til din Norton-konto, og klik på Log ind.

3. Klik på Download under Norton AntiTrack på siden Mit Norton.

4. I vinduet Kom i gang skal du kopiere den aktiveringsnøgle, der følger med, da du skal indtaste den under aktiveringsprocessen.

5. Klik på Acceptér og download.

6. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen, du downloadede.

7. Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

8. På Norton AntiTrack-installationssiden skal du klikke på Installér.

Norton AntiTrack-produktet er installeret på din Windows-enhed.

Når du har installeret Norton AntiTrack-appen, bliver du bedt om at installere Norton AntiTrack-udvidelserne i din browser. Hvis du vil vide mere om, hvordan du installerer udvidelserne, kan du læse Installer Norton AntiTrack-udvidelsen i din webbrowser.

Mac-computer

For at installere Nortons AntiTrack på en Mac-computer skal du have Mac OS X 11.x (Big Sur) eller nyere.
  1. Log på din -konto.

2. Indtast mailadresse og adgangskode til din Norton-konto, og klik på Log ind.

3. Klik på Download på MacOS platformen på siden Mit Norton .

4. Klik på Download på App Store i vinduet, der vises.

5. Gør ét af følgende:

• Hvis du installerer Norton AntiTrack til Mac for første gang, skal du klikke på Hent.

• Hvis Norton AntiTrack allerede var installeret på din Mac-computer, skal du klikke på ikonet Cloud.

6. Start Norton AntiTrack.

7. Klik på Acceptér og download i vinduet Kom godt i gang.

Hvis der vises en advarsel, skal du klikke på Tillad.

8. Når overførslen er færdig, skal du dobbeltklikke på den fil, du har downloadet, for at starte Norton-installationsprogrammet, og klik derefter på Åbn.

9. Klik på OK for at give Norton adgang til filer i din Downloads-mappe.

10. Klik på Acceptér på siden Licens- og serviceaftale.

11. Log ind på Norton for at afslutte installationen af Norton AntiTrack.

Android

Du modtager muligvis en fejlmeddelelse i Google Play Store, når du søger efter Norton AntiTrack-appen fra en placering i Frankrig. Læs mere på Meddelelse: "Denne vare er ikke tilgængelig i dit land", som vises for Norton AntiTrack-brugere i Frankrig
  1. På din Android-enhed skal du åbne Google Play Butik og søge efter Norton AntiTrack-appen.

2. På Norton AntiTrack-appskærmen skal du trykke på Installér.

3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen og vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Log på din -konto.

6. På skærmen Velkommen til Norton AntiTrack skal du under Gør AntiTrack til din standardbrowser trykke på Gør til standard.

iOS

1. Åbn App Store på din iOS-enhed, og søg efter Norton AntiTrack-appen.

2. Tryk på HENT på Norton AntiTrack-app-skærmen eller download-ikonet.

3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen og vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Log på din -konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138368403
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 13/02/2024