Kompatibilitet mellem operativsystemer og browsere og Norton AntiTrack

Norton AntiTrack er et program til beskyttelse af privatlivet, der er udviklet til at beskytte din identitet mod de nyeste sporingsteknikker på nettet og beskytte dit privatliv. Det forhindrer sporingsmekanismerne i at indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter og skåner dig for målrettede annoncer.

Inden du installerer Norton AntiTrack, skal du sikre dig, at dit Windows- og dit Mac-operativsystem og dine browsere opfylder følgende systemkrav:

Understøttet operativsystem

Norton AntiTrack-appen er kompatibel med følgende operativsystemer:

• Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 i S-tilstand)

• Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 i S-tilstand)

• MacOS X 11.0 eller nyere

• iPhone eller iPad med Apple iOS 15.2 eller nyere

Understøttede browsere

Norton AntiTrack-udvidelsen er kompatibel med følgende browsere:

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Microsoft Edge (version 88 eller nyere) til Windows

• Safari (version 14.x eller nyere)

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138345708
Operativsystem Mac;Windows