Aktivering af et forudbetalt Norton-abonnement, som er købt hos en forhandler

Hvis du vil installere et Norton-program, som du har købt hos en forhandler eller via et websted tilhørende en associeret tredjepart, skal du oprette en Norton-konto eller føje det købte program til en eksisterende konto. Du kan få mere at vide ved at læse Opdatering af indstillinger for din Norton-konto.

Under installationsprocessen får du mulighed for at aktivere automatisk abonnementsfornyelse. Du kan læse mere i Ofte stillede spørgsmål: Norton Security-abonnement og fornyelse

Download og installer Norton på din computer

1. Log på din Norton-konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget på, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode, og klik på Log på.

Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. Indtast produktnøglen på siden Kom i gang, og klik på >.

4. Læs vores vilkår og betingelser, og klik på Acceptér.

5. Læs vilkår og betingelser for automatisk fornyelse på siden Kom i gang, og klik på Acceptér og fortsæt.

Med Nortons automatiske fornyelsestjeneste kan du hurtigt og let få beskyttelse mod internettrusler ved automatisk at forny dit Norton-abonnement, før det udløber. På den måde sikrer du, at Norton-programmet er opdateret, og at computeren er beskyttet, uden at du behøver bekymre dig om det. Når du har aktiveret abonnementet, kan du logge på din Norton-konto og annullere den automatiske fornyelse.

6. Angiv faktureringsadressen og dine kreditkortoplysninger på siden Betalingsmåde, og klik på Acceptér og fortsæt.

For at aktivere abonnementet skal du angive disse oplysninger. Når du har aktiveret abonnementet, kan du logge på din Norton-konto og annullere den automatiske fornyelse.

7. Bekræft din betalingsmetode, og klik på Fortsæt.

8. Klik på Acceptér og download.

9. Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Du kan læse om, hvordan du installerer produktet på en anden enhed, i Download af Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132083659
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 09/10/2019