Mediestreaming-tjenester eller -apps fungerer ikke, når der er forbindelse til Norton Secure VPN

Nogle streamingtjenester, såsom Netflix, Hulu og Showtime, har geografisk blokering af indhold, hvilket betyder, at ikke alt indhold er til rådighed i alle områder. Disse tjenester blokerer også indhold, hvis der registreres en VPN, en proxyserver eller en tjeneste, der fjerner blokeringer, som forsøg på at omgå den geografiske blokering.

Hvis indholdet er til rådighed i dit område, skal du deaktivere Norton Secure VPN, før du anvender tjenester eller apps til streaming.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v121513457
Operativsystem Android
Sidst ændret: 12/07/2019