Meddelelsen "Kunne ikke køres pga. den vedligeholdelse, der udføres på din onlinebackupkonto"

Dette problem kan opstå, når Norton ikke er opdateret til den nyeste version.

Sådan finder du versionsnummer af Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Hjælp øverst til højre i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Om i vinduet Help Center under Generelle oplysninger.

Notér dig versionsnummeret. Det vises i formatet: 22.x.x.xx

Gør et af følgende afhængigt af programversionen:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v121026853
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/11/2019