Andre produkter

Fjern et barn fra din Norton Family-konto

Hvis du ikke længere vil overvåge et barn, kan du slette barnet på din konto som beskrevet nedenfor. Når du sletter et barn, holder Norton Family op med at beskytte og overvåge barnet, barnets profilindstillinger fjernes, og barnets aktivitetshistorik bliver slettet. Selvom du fjerner barnet, bliver Norton Family ikke fjernet på den enhed, som barnet brugte før. Afhængigt af situationen kan du tilknytte enheden til et andet barn eller fjerne Norton Family, hvis du ikke længere vil overvåge den pågældende enhed.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127104015
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/11/2019