Sådan overføres Norton sikkerhed til digitale enheder til en ny enhed

Dit Norton-medlemskab leveres med et begrænset antal licenser til at beskytte forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, kan du fjerne en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en ny enhed. Følg vejledningen nedenfor for at overføre en licens, så du kan beskytte en ny enhed.

Video: Sådan overfører du din Norton-beskyttelse

Overfør Norton-beskyttelsen

1. Log på Norton.

2. Find den enhed, som du ikke længere vil beskytte, på siden Enhedssikkerhed.

Enheden skal være vist med grøn eller orange status. Hvis den enhed du ikke længere bruger, vises med en rød eller grå (inaktiv) status, kan du ikke frigøre licensen, der er knyttet til denne enhed. Du skal rette de problemer, der er forbundet med enheden, før du kan frigive licensen.

3. Klik på ellipse-ikonet, som vises under enheden.

4. Klik på Administrer licens i den menu, der vises.

5. På siden Administrer enhed skal du gøre følgende:

• Klik på Fjern Norton under Hvad ønsker du at gøre.

• Klik på Næste.

6. Klik på Ja i vinduet Fjern Norton, som vises.

7. Vælg et af følgende på siden Installer på en ny enhed, og klik derefter på Næste :

• Klik på Installer nu for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på den nuværende enhed.

• Klik på Send link for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på en anden enhed.

8. Følg instrukserne på skærmen, og fuldfør installationen.

Mange Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem i vores brugerforum. Du kan se løsninger fra brugere om overførsel af Norton iNorton Community.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73856951
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 12/09/2019