Sådan aktiverer du Norton Cloudbackup på Windows

Norton Cloudbackup er med til at beskytte dine data i tilfælde at, at din computer bliver inficeret af ransomware eller anden malware, eller hvis der opstår hardwareproblemer, du ikke kan løse. Uheld, der beskadiger eller ødelægger din computer, kan ikke skade dine backupkopier, fordi de opbevares et andet sted. Du kan gendanne filerne til deres oprindelige placering eller downloade dem til en anden enhed.

Du kan aktivere din Cloudbackup-rettighed i guiden Konfiguration, der vises kort efter, at du har afsluttet din produktinstallation. Men hvis du ikke fik aktiveret Cloudbackup under starten, kan du følge instruktionerne nedenfor for at aktivere Cloudbackup.

Sådan aktiverer du Norton Cloudbackup

1. Åbn Norton sikkerhed til digitale enheder til dit produkt på din Windows-enhed.

2. Klik på Konfiguration ud for Cloud-backup i kontrolpanelet Mit Norton.

Du skal muligvis scrolle ned for at se Cloudbackup feltet.

3. Klik på Gem indstillinger i vinduet Backup-indstillinger.

4. Hvis du bliver bedt om at godkende, skal du indtaste adgangskoden til din Norton-konto og klikke på Log ind.

Norton Cloudbackup er nu aktiveret. Du kan nu oprette din backup-indstilling og begynde at sikkerhedskopiere dine filer til vores sikre cloudlager. Du kan læse mere i Kom i gang med Norton Cloudbackup.

Tips

• Du skal være logget ind på dit Norton-produkt for at bruge Cloudbackup-funktionen.
  • Norton Cloud Backup fungerer kun i Windows.
  • Du kan kontrollere, om dit abonnement inkluderer Cloudbackup, og hvor meget plads der følger med, ved at logge ind på din konto og kontrollere detaljerne for dit abonnement.
  • Nogle gange kan en tjenesteafbrydelse eller servervedligeholdelse forhindre dig i at aktivere Cloudbackup. Du kan kontrollere, om der er et problemer med tjenesten, på statussiden for Norton-tjenesten.Hvis Nortons lagringstjeneste er nede, skal du prøve igen senere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958554
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/02/2024