Sådan aktiverer du Norton Cloudbackup

Når der tages regelmæssig backup, er dine data beskyttet i tilfælde at, at du bliver ramt af ransomware eller anden malware, eller hvis du kommer ud for hardwareproblemer, der ikke kan løses. Med cloudbackup kan du sikkerhedskopiere dine filer fra dine Windows-enheder til en sikker cloudlagerplads. Cloudlagerpladsen er ikke placeret der, hvor du normalt gemmer filer på din computer. Uheld, der beskadiger eller ødelægger din computer, kan ikke skade dine backupkopier, fordi de opbevares et andet sted.

Norton Cloud Backup fungerer kun i Windows.

Hvis dit abonnement omfatter cloudbackup, får du en mængde gratis cloudlagerplads og mulighed for at købe mere lagerplads, når behovet opstår. Du kan også tage backup af filer til din egen lokale lagerenhed. Derudover kan du til enhver tid gendanne dine filer fra enhver computer. For at kontrollere, om din abonnementsplan inkluderer Cloudbackup, skal du se Sådan viser du enhederne og tjenesterne på din Norton-konto.

Før du tager din første backup, skal du aktivere Cloud-backup.

Sådan aktiverer du Norton Cloudbackup

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Klik på fanen Hvor i vinduet Sikkerhedskopiindstillinger.

4. Klik på linket Aktivér gratis under Sikker cloudlagerplads.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto og derefter klikke på Log på.

Når du har aktiveret din cloudbackup, kan du oprette et backupsæt og begynde at sikkerhedskopiere dine filer til Sikker cloudlagerplads. Du kan få flere oplysninger i Kom i gang med Norton Cloud Backup.

Cloudlagerpladsen varierer, alt efter hvilket abonnement du har.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958554
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/10/2020