Løs problemer med at åbne Norton-sikkerhedsprodukt til Windows

Løs problemet ved at genstarte computeren og prøve at åbne Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder. Hvis du stadig ikke kan åbne det, skal du downloade og køre Norton Remove and Reinstall-værktøjet.

Hvis du oplever dette problem med Norton Secure VPN på Windows, skal du læse Løs problem med at åbne Norton Secure VPN.

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

2. Tryk på Ctrl + J-tasten for at åbne vinduet Downloads in i din browser.

3. Dobbeltklik på ikonet NRnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstallér.

Hvis du har modtaget dit Norton-produkt fra din tjenesteudbyder, kan du muligvis se knappen Fjern i stedet.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton-programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64233471