Opdater indstillingerne for din Norton-konto

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Flere oplysninger

I dette afsnit gennemgås nogle af de almindelige situationer, hvor du kan få brug for hjælp til at administrere din Norton-konto, f.eks.:

• Sådan skifter du adgangskoden til din Norton-konto

• Sådan opdateres faktureringsoplysninger og kreditkortoplysninger

• Hvordan du vælger eller fravælger Nortons automatiske fornyelse eller konfigurerer dine mailindstillinger

Kontoindstillinger

Du kan få hjælp til din situation ved at klikke på linket nedenfor og følge vejledningen for at ændre mailadressen, adgangskoden eller faktureringsoplysningerne, f.eks. dine kreditkortoplysninger og faktureringsadressen, for din Norton-konto.

Automatisk fakturering og mailindstillinger

Du kan få hjælp til din situation ved at klikke på linket nedenfor og følge vejledningen for at fravælge den automatiske fornyelse eller ændre dine mailindstillinger.

Gå til webstedet for Nortons supportafdeling vedrørende alle andre fejl.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54033503
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 31/12/2019