Opdater indstillingerne for din Norton-konto

Hvis du allerede er blevet debiteret for automatisk fornyelse og vil anmode om en tilbagebetaling, kan du kontakte Kundeservice og support.

Hvis Norton-programmet viser et forkert antal dage for abonnementet, eller hvis du tror, du har mistet nogle resterende dage fra dit gamle abonnement, kan du læse Løs at Norton viser et forkert dato på abonnementet.

Vælg de oplysninger, du vil opdatere på din Norton-konto nedenfor.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54033503
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 30/06/2020