Tilføj eller udelad filer og mapper i dine backupsæt

Norton lader dig foretage backup for forskellige filtyper, som billede-, musik- eller videofiler, til dine backupsæt. Du kan angive filer eller mapper, der indeholder filtyper, som normalt er inkluderet i dine backupsæt og udelukke dem fra backups.

Du kan også tilføje eller fjerne filudvidelser, der normalt er del af standardfiltyperne. Du kan få flere oplysninger i Se eller skift standard filtyper eller filudvidelser, som Norton inkluderer i backups

Tilføj eller udelad filer og mapper i backupsæt

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Vælg det backupsæt, du vil konfigurere, på rullelisten Backupsæt i vinduet Indstillinger for backup

4. Klik på Tilføj eller udelad filer eller mapper på fanen Hvad.

5. Gør følgende i det vindue, der vises:

• Hvis du vil tilføje en fil til backupsættet, skal du klikke på Tilføj fil og navigere til den, fil, der skal tilføjes.

• Hvis du vil tilføje en mappe til backupsættet, skal du klikke på Tilføj mappe og navigere til den mappe, der skal tilføjes.

• Hvis du vil fjerne en fil fra backupsættet, skal du klikke på Udelad fil og navigere til den fil, der skal fjernes.

• Hvis du vil fjerne en mappe fra backupsættet, skal du klikke på Udelad mappe og navigere til den mappe, der skal fjernes.

6. Klik på Gem indstillinger i vinduet Indstillinger for backup.

Du kan også højreklikke på en fil eller mappe og vælge Norton Security > Føj til backup/Udelad fra backup i rullemenuen.

Funktionerne Føj til backup og Udelad fra backup vises først i genvejsmenuen, når du har konfigureret et backupsæt, og når vinduerne Indstillinger for backup og Gendan filer er lukkede.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20534334
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/07/2020