Aktivér Splittunnel i Norton-produktet for at styre VPN-trafikken

Med splittunnelfunktionen i Norton-appen kan du udelukke nogle af dine apps fra VPN-kanalen, mens andre apps får direkte adgang til internettet.

Splittunnelfunktionen findes kun i Norton 360-appen og Norton Secure VPN-appen til Windows og Android.

Afhængigt af din enhed skal du vælge et af følgende for at få adgang til Splittunnel.

Jeg har Norton 360-appen på Windows

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis du ser vinduet Mit Norton skal du i rullemenuen ud for Secure VPN klikke på Aktivér.

2. I vinduet Indstillinger ved siden af Splittunnel, skal du klikke på ikonet.

3. I vinduet Splittunnel flyttes skydeknappen for at aktivere funktionen.

I afsnittet App ekskluderet, skal du klikke på Tilføj og vælge det program, du vil ekskludere fra Secure VPN-trafikken.

4. I den advarselsmeddelelse, som du modtager, skal du klikke på OK.

De nyligt valgte apps ekskluderes fra din Secure VPN-forbindelsens trafik, næste gang, du slår VPN til.

Advarselsmeddelelsen vises kun, når Secure VPN er slået til i Norton 360.

Jeg har Norton Secure VPN-appen på Windows

1. Start Norton Secure VPN-appen på Windows.

2. Kli på ikonet Indstillinger øverst i appen, og klik derefter på Splittunnel.

3. På siden Splittunnel skal du flytte skyderen for at aktivere Undtag apps fra Secure VPN-trafik.

4. Klik på Tilføj et program.

I vinduet Tilføj et andet program skal du vælge det program, du vil undtage fra den Secure VPN-trafik, og klikke på Åbn.

5. Klik på Aktivér VPN.

Jeg har Norton Secure VPN på en Android-enhed

1. Åbn Secure VPN.

2. Tryk på menuikonet øverst til venstre på skærmen, og tryk på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Splittunnel.

4. For at udelukke en app skal du trykke på Udeluk apps under Splittunnel.

5. Klik på på skærmen Udeluk apps for at vælge de apps, du vil udelukke fra Secure VPN-trafikken.

Deaktiver VPN, og aktivér den igen for at anvende de ændringer, der er foretaget for splittunnel.

Jeg har Norton 360-appen til Android

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryk på VPN.

3. Tryk på indstillingsikonet i øverste højre hjørne på skærmen Personlige oplysninger .

4. Aktivér Split Tunneling ved at flytte skydeknappen.

5. For at udelukke en app skal du trykke på Udeluk apps under Split Tunneling.

6. Klik på på skærmen Udeluk apps for at vælge de apps, du vil udelukke fra Secure VPN-trafikken.

7. For at anvende de ændringer, der er foretaget for splittunnelfunktionen, skal du deaktivere VPN-funktionen og aktivere den igen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137513095
Operativsystem Android;Windows