Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring er en tjeneste, der scanner efter dine personlige oplysninger på det mørke internet og fora, der er svære at finde. Det er vigtigt, fordi identitetstyve kan købe eller sælge dine personlige oplysninger for at begå flere ulovlige aktiviteter.

Når vi registrerer dine oplysninger på det mørke internet, modtager du en besked, så du bliver klar over det og kan gøre noget ved det. Hvis du vil gennemgå den advarsel eller meddelelse, du har modtaget, skal du gå til dit kontokontrolpanel eller din mobilapp for at se den. Du kan kontrollere, om den advarsel, du har modtaget, er fra Norton, ved at læse Kontroller, om en mail, du modtager fra Norton, er legitim.

Jeg har modtaget en advarsel. Hvad skal jeg gøre nu?

Afhængigt af din region, skal du bruge nedenstående links for at få en komplet liste over bedste praksis og de næste trin:

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du læse mere om Dark Web Monitoring i afsnittet Andre ofte stillede spørgsmål om Dark Web Monitoring
Hvis du vil vide mere om en meddelelse, du har modtaget, kan du læse afsnittet Hvorfor modtager jeg en meddelelse om, at mine oplysninger findes på det mørke internet?
Hvis du vil opdatere dine oplysninger, kan du læse afsnittet Opdater dine bankkonti, din postadresse og andre personlige oplysninger til Dark Web Monitoring

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127344370
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 22/11/2023