Opdater dine kreditkortoplysninger

Du kan opdatere kreditkortoplysningerne ved at logge på din konto.

Når dit abonnement skal fornyes, og hvis kreditkortoplysningerne på din konto er forældede, sender vi dig en besked om at opdatere dit kreditkort. Du kan også opdatere disse oplysninger ved at klikke på notifikationen. Hvis du får en meddelelse om, at vi ikke kan ændre dine kreditkortoplysninger, kan det skyldes visse bestemmelser i lovgivningen. Sker dette, kan du forny dit abonnement på renew.norton.com.

Japan, Korea, Kina, Hong Kong og Taiwan: Hvis dit ordrenummer starter med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, skal du følge nedenstående trin for at ændre dine betalingsoplysninger. Hvis dit ordrenummer er forskelligt i dit land, skal du bruge nedenstående link for at ændre din betalingsmetode. Du skal bruge dit ordrenummer og den mailadresse eller det telefonnummer, der blev brugt under bestillingen.

Sådan opdaterer du dine faktureringsoplysninger på en computer

1. Log på din konto.
  2. Hold musen hen over dit profilikon, klik på Kontoindstillinger, og klik derefter på Faktureringsoplysninger.
  3. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af situationen:
    • Hvis du vil opdatere et eksisterende kort, skal du klikke på Rediger-ikonet ved siden af dit kort og indtaste de oplysninger, du vil opdatere.
    • Hvis du vil tilføje et nyt kort, skal du udfylde de nødvendige oplysninger.
  4. Klik på Gem.
            Meddelelsen "Opdatering gennemført" vises, når du gemmer ændringerne, og der sendes en mail til din registrerede mailadresse med en bekræftelse af ændringerne.

Sådan opdaterer du dine faktureringsoplysninger på en mobilenhed

1. Log ind på din konto på mobilenheden.
  2. Tryk på symbolet med de tre streger i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Administrer mine abonnementer.
  4. Tryk på Faktureringsoplysninger på siden Min konto.
  5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af situationen:
    • Hvis du vil opdatere et eksisterende kort, skal du klikke på Rediger-ikonet ved siden af dit kort og indtaste de oplysninger, du vil opdatere.
    • Hvis du vil tilføje et nyt kort, skal du udfylde de nødvendige oplysninger.

Hvis du ikke kan opdatere dine kortoplysninger:

• Kontrollér, om de indtastede kortoplysninger er korrekte
  • Brug en anden browser til at indtaste dine kortoplysninger
  • Brug et andet kredit-/betalingskort
  • Hvis du får vist meddelelsen "Ugyldigt kortnummer for det angivne kort", skal du slette feltet Kortnummer og indtaste kortnummeret igen for at gemme dine ændringer.

For mere hjælp, kontakt Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818150300EN
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 27/06/2022