Administrer automatisk fornyelse af abonnementer købt fra en asiatisk Norton Online-butik

Hvis du har købt Norton-tjenesten i en af de asiatiske Norton-onlinebutikker, skal du administrere indstillingerne for automatisk fornyelse direkte i den asiatiske Norton-onlinebutik.

For administrere indstillinger for automatisk fornyelse af dit abonnement skal du logge ind på din konto og åbne fanen Mine abonnementer.

Hvis du forsøger at opdatere dine kreditkortoplysninger under fanen Faktureringsoplysninger og ser meddelelsen "Vi kan ikke behandle ændringer af dine kreditkortoplysninger", kan det skyldes regler, der er implementeret af de regulerende organer. I sådanne tilfælde kan du forny et abonnement ved at gå til norton.com/renewal.

Japan, Korea, Kina, Hong Kong og Taiwan:

Hvis dit ordrenummer begynder med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, kan du administrere indstillinger for automatisk fornyelse af dit abonnement ved at følge nedenstående trin.

Hvis dit ordrenummer begynder med SY, kan du administrere indstillinger for automatisk fornyelse af dit abonnement ved at følge nedenstående link. Du skal bruge dit ordrenummer og den mailadresse eller det telefonnummer, som du brugte, da du bestilte.

Japan Korea Kina Hong Kong Taiwan

Du kan finde dit ordrenummer i de mails, du har modtaget fra Norton:

• Mailens emnelinje er »Norton Order #NP***** purchase completed"
  • Emnelinje "Automatic renewal service, notification of billing completion". Kontrollér afsnittet [Ordrenummer på tidspunktet for automatisk fornyelse af tilmelding] SY********.

Du kan læse om, hvordan du annullerer automatisk fornyelse af et Norton-abonnement, som er købt i en af ovenstående butikker, i Sådan stopper du automatisk fornyelse af dit Norton-abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v81141465
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 12/12/2023