Sådan overføres Norton sikkerhed til digitale enheder til en ny enhed

Dit Norton-medlemskab leveres med et begrænset antal licenser til at beskytte dine forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, kan du fjerne en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en ny enhed.

Hvis din pc kører på Windows 7, skal du bruge nedenstående oplysninger:

Norton-beskyttelse til Windows 7

Microsoft har formelt afsluttet supporten til Windows 7. Dine Norton-produkter vil dog stadig understøtte Windows 7 i den nærmeste fremtid.

Hvis du har tænkt dig at beholde Windows 7, vil Norton-sikkerhedsklienten fortsat modtage de nyeste malwaredefinitioner via LiveUpdate, sårbarhedsopdateringer og kompatibilitetsrettelser. Hvis du har Windows, modtager Nortons klientsikkerhedssoftware dog ikke længere de nye softwareopdateringer, som kunderne med understøttede versioner af Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7 med Service Pack 1) modtager. For flere oplysninger, kan du se Norton-beskyttelse til Windows 7, når Microsoft afslutter sin support.

Hvis du har købt en ny Windows 10-enhed og vil overføre Norton, kan du følge nedenstående instruktioner fra din nye enhed.

Overførsel af Norton-beskyttelse til en anden enhed

1. Log på Norton.

2. Gå ind på siden Mit Norton, find Enhedssikkerhed, og klik på Vis enheder/Gennemgå enheder.

3. Find den enhed, som du ikke længere vil beskytte, på siden Enhedssikkerhed.

Enheden skal være vist med grøn eller orange status. Hvis den enhed du ikke længere bruger, vises med en rød eller grå (inaktiv) status, kan du ikke frigøre licensen, der er knyttet til denne enhed. Du skal rette de problemer, der er forbundet med enheden, før du kan frigive licensen. Hvis du ikke kan løse problemerne, kan du fjerne enheden fra din Norton-konto.

4. Hvis du ikke kan se enheden, skal du klikke på linket Historik nederst på enhedslisten for at se dine ældre inaktive enheder.

5. Klik på ellipse-ikonet, som vises under enheden.

6. Klik på Administrer licens i den menu, der vises.

7. På siden Administrer enhed skal du vælge Fjern Norton under Hvad ønsker du at gøre, og tryk så på Næste.

8. Klik på Ja i vinduet Fjern Norton, som vises.

9. Vælg et af følgende på siden Installer på en ny enhed, og klik derefter på Næste :

• Klik på Installer nu for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på den nuværende enhed.

• Klik på Send link for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på en anden enhed.

10. Følg anvisningerne på skærmen, og fuldfør installationen. Du kan læse mere i Download af Norton på enheden.

Video: Sådan overfører du din Norton-beskyttelse

Mange Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem i vores brugerforum. Du kan se løsninger fra brugere om overførsel af Norton iNorton Community.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73856951
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 22/03/2020