Nulstil adgangskoden til din Norton-konto

Hvis du har mistet din adgangskode eller ikke kan huske den, kan du i Norton oprette en ny adgangskode til din Norton-konto.

Hvis du har modtaget en meddelelse om, at din adgangskode til Norton-konto er blevet ændret, men du ikke har godkendt ændringen, skal du nulstille adgangskoden omgående og kontakte Norton Support.

Nulstil adgangskoden.

1. Åbn browseren, og gå ind på siden Har du glemt adgangskoden?.

2. I Har du problemer med at logge på? skal du indtaste din mailadresse. Kontrollér, at den indtastede mailadresse er identisk med den, du brugte til at købe Norton-produktet eller til at oprette din konto.

3. Klik på Fortsæt.

Norton sender en mail til din mailadresse med anvisninger til nulstilling af adgangskoden.

Hvis ikke du modtager mailen med nulstilling af adgangskoden inden for få minutter, skal du kontrollere dine mapper med spam- eller junkmail. Den manglende mail kan være et tegn på, at der ikke er nogen konto knyttet til den pågældende mailadresse. Mail om gendannelse af adgangskode fra Norton indeholder følgende oplysninger:

• Fra : norton@nortonlifelock.com eller nortonaccount@norton.com.

• Emne : Nulstil Norton-adgangskoden

Hvis du stadig ikke kan finde mailen, har du muligvis oprettet Norton-kontoen med en anden mailadresse. Hvis din mailkonto ikke er aktiv, skal du oprette en ny Norton-konto eller kontakte Kundeservice og support.

4. Åbn mailen, og klik på knappen Gendan konto.

Hvis din mailkonto ikke er aktiv, skal du kontakte vores Kundeservice og support.

5. Skriv en ny adgangskode til din Norton-konto.

6. Klik på Opdater adgangskode.

7. Klik på Fortsæt for at få adgang til din Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v55260946
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 25/05/2020