Sådan viser du enhederne og tjenesterne på din Norton-konto

Du kan finde de produkter, du har abonneret på, og de fordele, som dit abonnement tilbyder, ved at logge på din konto. På din konto kan du også se de enheder, som du har installeret din beskyttelse på, dens sikkerhedsstatus og meget mere.

Se dine tjenester

1. Log ind på din -konto.

2. Du kan læse mere om de fordele, der er inkluderet i dit abonnement, ved at holde markøren hen over dit profilikon og derefter klikke på Mine abonnementer.

3. Klik under produktnavnet på pil ned ud for Om abonnement for at se fordelene.

Her kan du også se, hvor mange ledige installationslicenser du har tilbage.

Se dine enheder på din Norton-konto

1. Log ind på din -konto.

2. På siden Mine enheder kan du se alle de enheder, som du har installeret din beskyttelse på.

Rul ned for at se dine ældre inaktive enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370989
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 26/09/2024