FAQ: Det mørke internet

Det mørke internet er et skjult lag af internettet, der ikke er tilgængeligt via søgemaskiner og kræver særlig software for at få adgang til. Det mørke internet er populært blandt kriminelle, fordi det giver dem mulighed for at kunne kommunikere anonymt og i det skjulte. Cyberkriminelle, der hacker sig ind på konti og stjæler personlige oplysninger, venter ofte måneder eller endda år med at bruge dem. De kan møde andre cyberkriminelle anonymt på skjulte mørke websteder eller private fora for at sælge personlige oplysninger, der kan bruges til at begå identitetstyveri eller andre forbrydelser.

§For NortonLifeLock-tilbud, der sælges af tjenesteudbydere eller via kanaler uden for USA, kan tjenesten LifeLock-beskyttelse mod identitetstyveri og dækningsabonnementets navne og funktionalitet afvige fra de tjenester, der tilbydes direkte af NortonLifeLock. Kontakt din tjenesteudbyder for at få flere oplysninger om deres tilbud på NortonLifeLock-abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133629658
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 21/05/2021