Sådan konfigurerer du funktionen til boksoplåsning uden adgangskode i Norton Password Manager

Funktionen til boksoplåsning uden adgangskode gør det muligt at låse din Password Manager-boks op ved at godkende en anmodning sendt til din mobilenhed. Når du har godkendt anmodningen på mobilenheden, låses der automatisk op for boksen i browseren.

For at konfigurere funktionen til boksoplåsning uden adgangskode skal du registrere din mobilenhed og aktivere denne funktion i Password Manager-boksen i browseren. Du kan læse mere om denne funktion i Ofte stillede spørgsmål: Mobiloplåsning.

Sådan registrerer du din mobilenhed

1. Installer Norton Password Manager-appen fra Play Store eller App Store, afhængigt af, hvilken enhed du har. Du kan læse mere i Installation af Norton Password Manager på mobilenheden.

2. Åbn appen, og tryk på Fortsæt.

3. Tryk på Log ind, indtast brugernavnet og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log ind.

4. Indtast adgangskoden til din boks, og tryk på Lås op.

5. Tryk på menuikonet Sample alt text, og tryk derefter på Indstillinger.
  6. Tryk på Brug denne enhed til oplåsning under Oplåsning af boks.

7. Tryk på Aktivér notifikationer, hvis du ikke allerede har aktiveret notifikationer.

Sådan aktiverer du boksoplåsning uden adgangskode i browseren

Hvis du bruger Norton Password Manager-udvidelsen i mere end én browser, skal funktionen til boksoplåsning uden adgangskode konfigureres separat i hver browser. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af operativsystemet.

Windows

Aktivér funktionen til boksoplåsning uden adgangskode ved at følge nedenstående trin i Norton Password Manager-udvidelsen.

1. Åbn din boks via Norton Password Manager-browserudvidelsen.

2. Klik på Åbn webapp.

3. Klik på Indstillinger under Sikkerhed og indstillinger.

4. Klik på Aktivér ud for Boksoplåsning uden adgangskode.

5. Vælg din enhed under Dine enheder, og klik på Aktivér.

6. Klik på Udfør for at fuldføre konfigurationen.

Mac

Aktivér funktionen til boksoplåsning uden adgangskode ved at følge nedenstående trin i Norton Safe Web Plus-appen.

1. Åbn din boks i Norton Safe Web Plus-appen.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Mobilindstillinger.

4. Klik på Konfigurer under Indstillinger for mobiloplåsning.

5. Vælg din mobilenhed under Mine enheder, og klik på Aktivér.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128979256