Download og installer Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium fås ikke i de nordiske lande.

Norton Utilities kan installeres på 10 enheder. Log ind på din konto for at installere Norton Utilities på en Windows-computer.

Download og installer Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Log ind på din -konto.

2. Hold markøren over dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine abonnementer.

3. På siden Mine abonnementer under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate skal du klikke på Download.

4. I vinduet Kom i gang skal du kopiere den aktiveringsnøgle, der følger med, da du skal indtaste den under aktiveringsprocessen.

5. Klik på Acceptér og download.

Klik på linket til Aftale om licens og tjenesteydelser, og læs aftalen, før du downloader og installerer dit Norton-program.
    Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen, du downloadede.
    Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.
    Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Aktivér Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Åbn Norton Utilities.

2. Klik på hjælp-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Klik på Om Norton Utilities Premiumeller Om Norton Utilities Ultimate.

4. I vinduet Norton skal du klikke på Skift nøgle.

5. Indtast produktnøgle til Norton Utilities, og klik på Afslut aktivering.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysninger for det specifikke produkt, du bruger. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

• Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: Bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte, skal du kontakte Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138345583
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/02/2024