Konfiguration af Norton Family-regler til internetovervågning

Internetovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Med internetovervågning kan dine børn udforske internettet frit. Samtidig kan du holde øje med, hvilke websteder de går ind på, og du får de nødvendige værktøjer, så du kan beskytte dem mod upassende indhold. Du kan beskytte dine børn ved at blokere adgangen til upassende websteder. På et tilladt websted findes der nogle gange indhold, der hører til et blokeret websted eller en kategori. Når dit barn besøger disse websteder, blokerer Norton Family de dele af webstedet, der hører til det blokerede websted.

Effektiv internetovervågning på iOS-enheder kræver, at VPN er installeret og aktiveret. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton Family på barnets iPhone- eller iPad-enhed.

VPN-funktionen overvåger eller blokerer de aktiviteter, barnet udfører med andre apps end Norton Family-browseren, afhængigt af husreglen for internetovervågning.

Sørg for, at du har aktiveret Norton Family browserudvidelse i Windows. Hvis dit barns pc har Norton Family version 3.7.3 eller nyere, tilføjer Norton Family et ekstra lag af beskyttelse og viser en browserspecifik blokeringsside, også selv hvis barnet har pillet ved browserudvidelsen, slået inkognito eller privat browsertilstand til eller har brugt en ikke-understøttet tredjepartsbrowser til at få adgang til et blokeret websted. Når du dog modtager en advarsel om sådanne begivenheder, skal du tjekke dit barns pc og aktivere browserudvidelse for fuld beskyttelse.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Log på din konto.
  2. Vælg det barn, som du vil indstille internetovervågning for.
  3. I afsnittet Web skal du klikke eller trykke på indstillingsikonet og udføre følgende.
  4. Du starter eller stopper Internetovervågning ved at flytte skydeknappen Til/fra til positionen Til eller Fra.
  5. Vælg det ønskede overvågningsniveau under Begrænsningsniveau. Klik eller tryk på Vis standardhusreglerne efter aldersgruppe for at se de anbefalede indstillinger for barnets alder.
  6. Under Overvågning skal du vælge, hvad Norton Family skal gøre, hvis barnet ikke følger husreglen.
    Hvis du vælger Advar eller Bloker, kan du konfigurere de specifikke webkategorier og websteder, der skal tillades eller blokeres.
  7. Under Internetkategorier skal du klikke eller trykke på en kategori for at tillade eller blokere alle de websteder, der falder ind under den. Du kan få flere oplysninger i Norton Family-webstedskategorier.
  8. Vælg Bloker ukategoriserede websteder for at blokere websteder, som ikke hører under nogen af kategorierne.
  9. Angiv URL-adressen på det websted, som du vil blokere adgang til, under Begrænsede websteder, og klik eller tryk derefter på plusikonet .
    Du kan fjerne et begrænset websted, som du har tilføjet, ved at klikke eller trykke på papirkurvsikonetTrash icon.
  10. Angiv URL-adressen på det websted, som du vil tillade adgang til, under Tilladte websteder, og klik eller tryk derefter på plusikonet .
    Du kan fjerne et tilladt websted, som du har tilføjet, ved at klikke eller trykke på papirkurvsikonetTrash icon.
  11. Klik på Gem.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.
  2. Under det barn, som du vil administrere, skal du trykke på Husregler.
  3. Tryk på afsnittet Web.
  4. Hvis du vil starte eller stoppe Internetovervågning, skal du flytte skydeknappen for at slå den til Fra eller Til.
  5. Under Begrænsningsniveau skal du trykke på og vælge det ønskede overvågningsniveau. Tryk på OK.
  6. Under Overvågning skal du vælge, hvad Norton Family skal gøre, hvis barnet ikke følger husreglen.
    Hvis du vælger Advar eller Bloker, kan du konfigurere de specifikke webkategorier og websteder, der skal tillades eller blokeres.
  7. Hvis du vil blokere eller ophæve blokering af et websted eller en webkategori, skal du under Tilladt og blokeret indhold trykke på Webkategorier og Undtagelser og derefter gøre en af følgende ting:
    • Hvis du vil blokere en webkategori, skal du under Tilladte webkategorier trykke på ikonet minus minus icon ved siden af den webkategori, du vil blokere.
    • Hvis du vil fjerne blokering af en webkategori, skal du under Blokerede webkategorier trykke på plusikonetPlus icon ved siden af den webkategori, du vil fjerne blokering af.
    • Gå til fanen Undtagelser , og gør en af følgende ting:
      • Hvis du vil tilføje et websted til listen over tilladte websteder, skal du ved siden af Tilladte websteder trykke på Tilføj ny. Indtast URL-adressen på det websted, du vil tillade, tryk på Tilføj.
      • Hvis du vil fjerne et websted fra listen over tilladte websteder, skal du under Tilladte websteder, ved siden af det websted, du vil fjerne, trykke på ikonet Papirkurv Trash icon, ved siden af det websted, du vil fjerne.
      • Hvis du vil blokere et websted, skal du ved siden af Begrænsede websteder trykke på Tilføj nyt. Indtast URL-adressen på det websted, du vil blokere, tryk på Tilføj.
      • Hvis du vil fjerne et begrænset websted, skal du under Begrænsede websteder ved siden af det websted, du vil fjerne, trykke på ikonet PapirkurvTrash icon.

Hvis du logger på din Norton Family-kontoen via din Google-konto, skal du sørge for at logge af fra din Google-konto i din browser, når du har afsluttet konfigurationen af Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125229857