Sådan retter du fejl ved download af Norton Family

Hvis du ikke kan downloade Norton Family-appen, eller hvis meddelelsen "Kan ikke fortsætte" vises, kan det have følgende årsager:

• Et midlertidigt problem med forbindelsen til vores servere. Det bliver løst automatisk, så prøv at downloade igen efter et stykke tid.

• Din enhed har et sikkerhedsprogram fra en tredjepart, som påvirker kommunikationen eller download af Norton Family. Du kan rette fejlen ved at deaktivere sikkerhedsprogrammet og derefter downloade Norton Family. Hvis problemet ikke forsvinder, skal du fjerne det pågældende sikkerhedsprogram på enheden og derefter downloade Norton Family-appen ved at logge på din konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v122944861
Operativsystem windows,android,ios