Her kan du læse om, hvorfor Norton Secure VPN automatisk opretter forbindelse til en server i et andet land

Som standard er indstillingen "Virtuel placering" i Norton Secure VPN indstillet til Vælg automatisk region. Denne indstilling sikrer, at Norton Secure VPN opretter forbindelse til den bedste server, afhængigt af ydeevnen.

Med denne indstilling bliver der nogle gange oprettet forbindelse i et andet område end der, hvor du befinder dig, for at sikre, at du får den bedst mulige internetforbindelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118031157