Download og installation af Norton Secure VPN

Du kan downloade og installere Norton Secure VPN på din Mac- eller Windows-computer via din Norton-konto. På Android- og iOS-enheder kan du downloade Norton Secure VPN-appen på Play Store eller App Store. Vælg et af følgende, afhængigt af din enhed:

Windows- eller Mac-computer

1. Gå ind på my.Norton.com, og klik på Log på.

2. Klik på Download under Secure VPN på siden Mit Norton.

3. Åbn den fil, du har downloadet, og gør et af følgende:

• Windows: Installer softwaren ved at følge anvisningerne på skærmen

• Mac: Træk Norton Secure VPN-ikonet over i mappen Programmer

4. Start Norton Secure VPN-appen.

Hvis du har en Mac-computer, skal du angive administratoradgangskoden, når Norton Secure VPN startes.

5. Log ind på Norton Secure VPN med din Norton-konto.

6. Klik på Aktivér ud for Secure VPN i vinduet Mit Norton.

7. Flyt VPN-skydeknappen i vinduet Sikkert VPN til TIL.

Du kan også installere Norton Secure VPN-appen fra Microsoft Store. Du kan læse mere i Installation af Norton Secure VPN-appen fra Microsoft Store

Android eller iOS

1. Gør ét af følgende:

• Åbn Play Store på din Android-enhed.

• Åbn App Store på din iOS-enhed.

2. Skriv Norton Secure VPN i søgeboksen, og vælg Norton Secure VPN-appen på resultatlisten.

3. Gør et af følgende:

• I Android skal du på skærmbilledet med oplysninger om appen trykke på Installér og derefter på Acceptér og download

• Tryk på HENT, og tryk derefter på Installer i iOS

4. Hvis pop op-vinduet Norton Secure VPN vil gerne tilføje VPN-konfigurationer vises, skal du klikke på Tillad.

5. Åbn Norton Secure VPN-appen, og tryk på Jeg har allerede et abonnement.

I pop op vinduetHar du en Norton-konto, skal du trykke påJa.

6. Indtast dine legitimationsoplysninger, og log ind på din konto.

7. I Secure VPN-appen skal du trykke på Tænd VPN for at aktivere Secure VPN.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122884