Download og installation af Norton Secure VPN

Når du bruger en trådløs forbindelse, kan internetudbyderen og webstederne se følsomme oplysninger såsom placering, chat og mail. Du er sårbar over for hackere, som er ude på at stjæle dine data og dine personlige oplysninger. Norton Secure VPN opretter et virtuelt privat netværk, som krypterer de følsomme data. Det giver dig mulighed for at bruge offentlige netværk, f.eks. internettet, på en sikker måde.

Deltag i diskussionen med andre computerbrugere her: Norton Community.

Deltag i diskussionen med andre mobilbrugere her: Norton Community.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122884
Operativsystem Windows, macos, Android, iOS
Sidst ændret: 20/02/2020