Lad os komme i gang

Har du downloadet sikkerhedssoftwaren til digitale enheder?

Husk at downloade Norton-programmet på dine enheder, når du har tegnet et abonnement. Det er nemt at downloade. Log ind på Norton, og klik på Download. Du kan læse mere i Download af Norton på enheden.

Afhængigt af dit abonnement kan du downloade softwaren på flere enheder.

Er du beskyttet?

Dobbeltklik på Norton-ikonet på skrivebordet efter installationen, og se, om Norton-vinduet er grønt. Hvis Nortons sikkerhedsstatus er grøn, betyder det, at enheden er beskyttet.

Hvis statussen er rød eller orange, er der muligvis nogle Norton-funktioner, som ikke er blevet aktiveret eller ikke fungerer korrekt. I de fleste tilfælde kan du løse problemerne ved at klikke på knappen Ret nu.

Du skal også sørge for at installere de nyeste opdateringer til operativsystemet og opdatere alle andre softwareprogrammer, når producenterne udgiver opdateringer.

Er dine personlige oplysninger beskyttet?

Hvis du har Norton 360, skulle du også gerne have Norton Secure VPN*, der hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger, når der sendes data over wi-fi-netværk, kabelnetværk og mobilnetværk.

Hvis du har købt Norton Secure VPN separat, skal du downloade det på alle dine kompatible enheder. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton Secure VPN.

* Norton Secure VPN er kun tilgængelig i visse lande.

Er dine børn beskyttede? Og hvad med dine filer og adgangskoder?

Der følger muligvis onlinebackup-** og Norton Family*-funktioner med i dit abonnement. Norton Family hjælper dig med at overvåge dine børns internetforbrug. Du kan læse mere i Kom godt i gang med Norton Family. Med onlinebackupfunktionen kan du sikkerhedskopiere dine vigtige dokumenter og data. Se Aktivering af Norton-cloudbackup til beskyttelse af dine billeder og vigtige filer.

Med Norton Password Manager kan du gemme alle dine adgangskoder, så du ikke behøver at huske dem. Vores browserudvidelser sørger for sikker automatisk udfyldning, når det er nødvendigt. Du kan læse mere i Tilføjelse af Norton-browserudvidelser.

* Norton Family-funktionen findes kun til Microsoft Windows-platformen.

** Backupfunktionen findes kun til Microsoft Windows-platformen.

Leder du efter din faktura eller abonnementsstatus?

Log ind på Mit Norton for at administrere dit Norton-abonnement.

På Mit Norton kan du downloade din faktura, se din ordrehistorik og opdatere dine faktureringsoplysninger eller din mailadresse.

Du kan også se de enheder, der beskyttes af dit abonnement, og du kan endda frigøre en licens for at kunne tilføje en ny enhed, der skal beskyttes.

Har du brug for hjælp?

Hvis der opstår problemer med dit Norton-abonnement, kan du altid kontakte vores Kundeservice og support gratis.

Du kan komme i kontakt med andre brugere i Norton Community og diskutere din beskyttelse eller andre sikkerhedsrelaterede emner. Du kan også finde os på Twitter og Facebook.

Afhængigt af dit abonnement kan du også kontakte vores Virus Protection Promise-support og få hjælp til at fjerne en trussel.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117057704
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/12/2019