Indstil begrænsninger i iOS

Du kan fastsætte nogle begrænsninger på barnets iOS-enhed for at få den bedste beskyttelse med Norton Family. Dette forhindrer børnene i at bruge en browser eller en app, som Norton Family ikke overvåger, eller for at forhindre dem i at afinstallere Norton Family. Vi anbefaler, at du fastsætter begrænsninger, umiddelbart før børnene begynder at bruge enheden. Du skal også begrænse barnets muligheder for at anvende andre browsere end Norton Family.

Konfigurere af begrænsninger i iOS

1. Gør et af følgende:

• I iOS 11, skal du trykke på appen Indstillinger > Generelt.

• Hvis du har iOS 12 eller derover, skal du trykke på appen Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet.

2. Udfør en af følgende handlinger:

• I iOS 11, skal du trykke på Begrænsninger og slå det fra. Du bliver muligvis bedt om at oprette eller indtaste en pinkode på 4 cifre.

• Hvis du har iOS 12 eller derover, skal du aktivere Indhold og anonymitet.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• I iOS 11 skal du gøre følgende:

• Under Tillad skal du slå Safari fra.

• Slå Sletning af apps fra under Tillad.

På den måde forhindrer du barnet i at slette apps, herunder Norton Family.

• Under Tilladt indhold skal du trykke på Apps og derefter på aldersgruppen for dit barn, f.eks. 12+ eller yngre.

På den måde forhindrer du barnet i at downloade apps, der er upassende for barnets alder.

• Hvis du har iOS 12 eller derover, skal du gøre følgende:

• Tryk på Tilladte apps, og deaktiver Safari.

• Tryk på Køb i iTunes og App Store, tryk på Sletning af apps, og vælg Tillad ikke.

• Tryk på Begrænsning af indhold, tryk på Apps, og vælg derefter barnets aldersgruppe, f.eks. Under 12.

På den måde forhindrer du barnet i at downloade apps, der er upassende for barnets alder.

Norton Family overvåger ikke andre browsere end Norton Family-browseren. Safari slås automatisk fra, når du installerer en profil. Hvis den er slået til, skal du kontrollere, om du har installeret en profil på enheden.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v115378369
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 19/09/2020