Installer Norton sikkerhed til digitale enheder

Log på din konto, eller opret en ny konto for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på en hvilken som helst understøttet stationær computer, bærbar computer, mobiltelefon eller tablet.

Hvis du har købt Norton sikkerhed til digitale enheder hos en forhandler, eller hvis du har en produktnøgle, der endnu ikke er knyttet til din konto, skal du læse Download et Norton-program, der er købt hos en forhandler.

Hvis du har fået Norton-produktet fra en tjenesteudbyder, skal du læse Installation af Norton fra din tjenesteudbyder.

Download Norton sikkerhed til digitale enheder

1. Gå til my.norton.com og klik på Log på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

2. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download.

Hvis du installerer på Windows 10 i S-tilstand, skal du klikke på Hent det fra Microsoft og følge anvisningerne til at installere det fra Microsoft Store.

4. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Acceptér og download.

Hvis du er på en mobil enhed, skal du vælge det abonnement, som du vil downloade, og trykke på Næste.

Hvis du vil installere Norton sikkerhed til digitale enheder, skal du vælge en af mulighederne baseret på din enhed:

Hvis du ikke er i stand til at downloade eller installere Norton, skal du læse Løs problemer med at downloade Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 06/05/2020