Norton LifeLock-abonnementstjeneste Hjælp

Hvad er et abonnement, som automatisk fornys?

• Vores tjeneste til automatisk abonnementsfornyelse er en nem måde at sikre, at dine enheder og personlige oplysninger altid er beskyttet mod cybertrusler. Du faktureres automatisk hver måned eller år afhængigt af dit valg, så din beskyttelse er ajour og aktiv, uden at du behøver at bekymre dig om det.

Hvordan fungerer det?

• Når du er tilmeldt, debiteres den faktureringsmetode, som du har angivet på din konto, for at forny dit abonnement til den på det tidspunkt gældende pris for et fornyelsesabonnement, indtil du annullerer. Vi sender dig en mail med prisen, perioden og yderligere detaljer, inden vi opkræver dig noget, så du ved, at der er en opkrævning på vej.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 19/11/2019