Brug af din Norton-produktnøgle

Din Norton-produktnøgle er en kode på 25 tal og bogstaver, der består af fem grupper på hver fem tegn, adskilt af bindestreger.

Eksempel: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Du skal kun bruge en produktnøgle til at konfigurere eller forny Norton-beskyttelsen første gang. Hvis du allerede har konfigureret din Norton-beskyttelse, kan du downloade og installere den når som helst på din Norton-konto.

Du finder Norton-produktnøglen på forskellige måder, afhængigt af hvordan du har købt Norton-programmet.

• Norton.com: Produktnøglen eller vejledningen til at hente produktnøglen er inkluderet i mailen med din bekræftelsen på købet.
  • Butik: Din produktnøgle er i æsken eller trykt på et kort, der ligger i æsken.

Andre almindelige metoder omfatter:

• Tredjeparts-websted: Produktnøglen kan findes i en mail fra webstedet med bekræftelsen på din ordre. Hvis du ikke kan finde mailen, skal du tjekke spam-mappen.
  • Tjenesteudbyder: Du skal logge på tjenesteudbyderens portal for at finde aktiveringspinkoden og downloade og installere dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.
  • TechBench-computerværksted: Norton-produktnøglen findes på din Norton-konto, når du har aktiveret programmet. Fra TechBench får du også et aktiveringskort, som Norton-produktnøglen er trykt på.

Du kan få anvisninger til at bruge din Norton-produktnøgle ved at vælge den, der passer bedst til din situation:

Se din Norton-produktnøgle

1. Log ind på din konto.

2. Hold musemarkøren hen over dit profilikon, og klik på Mine abonnementer.

Din produktnøgle vises lige ved siden af dit abonnement.

Forny eller aktivér dit eksisterende Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Sikkerhed til digitale enheder, skal du klikke på Åbn.

2. Vælg en af følgende muligheder baseret på din situation:

• Aktivér et abonnement, der er udløbet: Klik på Aktivér nu.

• Forny et eksisterende abonnement: Klik på Hjælp, og klik derefter på Angiv produktnøgle.

3. Angiv den nye produktnøgle, som du har modtaget i mailen eller fra butikken.

Aktivering af Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

For at aktivere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate skal du klikke på Aktivér nu, angive produktnøglen og klikke på Afslut aktivering. For detaljerede instruktioner om, hvordan du aktiverer eller genaktiverer dit Norton Utilities-produkt skal du læse Aktivér Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

For Norton Small Business-abonnementer gælder, at instruktionerne i denne artikel kun er relevante for virksomhedskontoejeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54413149
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 15/02/2024