Opdatering af oplysningerne om din Norton-konto

Du kan opdatere dine personlige oplysninger, faktureringsoplysninger og mail-præferencer på din konto. Hvis du har glemt din adgangskode eller har problemer med at modtage mailen med oplysninger om nulstilling af adgangskoden, skal du læse Sådan får du adgang igen til din Norton-konto. Hvis du oprettede din konto med en mailadresse, som du ikke længere har adgang til, skal du kontakte Kundeservice og support.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan: Gå venligst til din Norton store for at opdatere kontooplysninger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54033503
Operativsystem Mac OS X, windows
Sidst ændret: 09/09/2021