Løs almindelige fejl, hvis det ikke kan klares med Norton Løs nu

Når der registreres en sikkerhedstrussel eller et problem med systemets ydeevne i Norton-programmet, vises advarslen Løs nu. Hvis du klikker på Ret nu, kan du identificere og løse problemet.

Hvis du stadig ser advarslen Ret nu, kan det skyldes en af følgende årsager,

Norton cloudbackup – Der er ikke nok cloudlagerplads

Norton-abonnementet inkluderer en mængde sikker cloudlagerplads. Når Norton-programmet foretager en cloudbackup, beregnes den nødvendige pladsmængde. Hvis du ikke har nok cloudlagerplads til en backup, vises der en besked i Norton-programmet.

Du kan enten,

Andre årsager til fejl med Løs nu

• Abonnementet er udløbet

Sørg for, at abonnementet er aktivt. Du kan kontrollere status for abonnementet ved at åbne programmets hovedvindue og klikke på Hjælp og derefter klikke på Abonnementsstatus. Hvis dit abonnement er udløbet, skal du åbne produktets hovedvindue, klikke på Forny nu og følge vejledningen på skærmen for at forny abonnementet. Du finder flere oplysninger i Fornyelse af abonnement.

• Abonnement annulleret

Hvis du har dit abonnementet på Norton-produktet via din tjenesteudbyder, skal du sikre dig, at abonnementet er aktivt. Abonnementet bliver annulleret, hvis du opsiger din aftale med tjenesteudbyderen.

• Forkert abonnementsstatus

Det kan forekomme, når du ikke har forbindelse til internettet i lang tid. Hvis du mener, at det viste antal dage, der er tilbage af fornyelsesperioden, er forkert, skal du klikke på Hjælp i hovedvinduet og derefter på Abonnementsstatus for at synkronisere programmet med Norton-serveren. Hvis din abonnementsstatus vises som Kontrollér abonnement, skal du åbne hovedvinduet i programmet og klikke på Kontrollér abonnement for at synkronisere din abonnementsstatus med Norton-serveren og derefter klikke på Løs nu.

• Abonnementet er ikke aktivt

Det kan forekomme, når du ikke har forbindelse til internettet i lang tid. Hvis din abonnementsstatus vises som Kontrollér abonnement, skal du åbne hovedvinduet i programmet og klikke på Kontrollér abonnement for at synkronisere din status med Norton-serveren.

• Opdater til den nyeste version

Kontrollér, om du anvender en ældre version af Norton-programmet. Du kan downloade den seneste version af Norton-programmet på: https://updatecenter.norton.com/

• Computeren er inficeret

Hvis computeren er alvorligt inficeret, og der ikke er nok opdateringer, til at programmet kan fjerne alle virus, kan Ret nu muligvis ikke gennemføres. Download og kør Norton Power Eraser – Gratis værktøj til fjernelse af virus og malware til Windows for at rydde op på din computer.

• Adfærdsmæssig beskyttelse er slået fra

Funktionen Adfærdsmæssig beskyttelse i dit Norton-produkt er slået fra, og hvis problemet fortsætter, selv efter at du har klikket på Løs nu, skal du læse, at Adfærdsmæssig beskyttelse er slået fra, og at det ikke løser problemet at klikke på Løs nu.

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v48063189