Løs almindelige fejl, hvis det ikke kan klares med Norton Løs nu

Når der registreres en sikkerhedstrussel eller et problem med systemets ydeevne i Norton-programmet, vises advarslen Løs nu. Prøv nedenstående forslag, hvis du ikke kan løse problemet ved at klikke på Ret nu.

Der er ikke nok cloudlagerplads

Norton-abonnementet inkluderer en mængde sikker cloudlagerplads. Når Norton-programmet foretager en cloudbackup, beregnes den nødvendige pladsmængde.

Hvis du ikke har nok cloudlagerplads til en backup, vises der en besked i Norton-programmet. Du kan enten vælge at købe mere lagerplads eller at fjerne de tidligere sikkerhedskopierede filer og frigøre lidt plads.

Der er ikke mulighed for at købe yderligere onlinelagring til Norton 360-abonnementerne. For Norton 360-abonnementer skal du opgradere til det næste højere abonnement. Kontakt Kundeservice og support for at få yderligere detaljer.

Sådan finder du en løsning på fejlmeddelelser, som ikke kan løses med Løs nu

Klik på en fejlmeddelelse, der stemmer overens med situationen, for at finde en løsning på problemet.

Hvis meddelelsen Løs nu stadig vises, kan der være følgende årsager til fejlen:

Årsager til fejl med Løs nu

• Abonnementet er udløbet

Sørg for, at abonnementet er aktivt. Du kan kontrollere status for abonnementet ved at åbne programmets hovedvindue og klikke på Hjælp og derefter klikke på Abonnementsstatus. Hvis dit abonnement er udløbet, skal du åbne produktets hovedvindue, klikke på Forny nu og følge vejledningen på skærmen for at forny abonnementet. Du finder flere oplysninger i Fornyelse af abonnement.

• Abonnement annulleret

Hvis du har dit abonnementet på Norton-produktet via din tjenesteudbyder, skal du sikre dig, at abonnementet er aktivt. Abonnementet bliver annulleret, hvis du opsiger din aftale med tjenesteudbyderen.

• Forkert abonnementsstatus

Det kan forekomme, når du ikke har forbindelse til internettet i lang tid. Hvis du mener, at det viste antal dage, der er tilbage af fornyelsesperioden, er forkert, skal du klikke på Hjælp i hovedvinduet og derefter på Abonnementsstatus for at synkronisere programmet med Norton-serveren. Hvis din abonnementsstatus vises som Kontrollér abonnement, skal du åbne hovedvinduet i programmet og klikke på Kontrollér abonnement for at synkronisere din abonnementsstatus med Norton-serveren og derefter klikke på Løs nu.

• Abonnementet er ikke aktivt

Det kan forekomme, når du ikke har forbindelse til internettet i lang tid. Hvis din abonnementsstatus vises som Kontrollér abonnement, skal du åbne hovedvinduet i programmet og klikke på Kontrollér abonnement for at synkronisere din status med Norton-serveren.

• Opdater til den nyeste version

Kontrollér, om du anvender en ældre version af Norton-programmet. Du kan hente den seneste version af Norton-programmet på: https://updatecenter.norton.com/

• Computeren er inficeret

Hvis computeren er alvorligt inficeret, og der ikke er nok opdateringer, til at programmet kan fjerne alle virus, kan Ret nu muligvis ikke gennemføres. Kør Norton Power Eraser for at rydde op på computeren.

• SONAR-beskyttelse er slået fra

SONAR-beskyttelsesfunktionen i Norton-programmet er deaktiveret, og problemet fortsætter, selvom du har klikket på Ret nu. Du kan læse mere i SONAR-beskyttelse er slået fra, og det hjælper ikke at klikke på Ret nu.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v48063189
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/08/2021