Kom godt i gang med Norton Crypto

Norton Crypto hjælper dig med let og sikkert at udvinde Ethereum-kryptovaluta ved hjælp af Norton 360-enhedssikkerhed til Windows. Norton Crypto hjælper med at fjerne mange af adgangsbarrierer i kryptovaluta-økosystemet. Du kan nu gøre en inaktiv periode på din Windows-computer til en mulighed for at tjene digital valuta på en sikker måde.

Du kan spore og overføre din kryptovaluta-indtjening ved hjælp af Norton Crypto-tegnebog, en sikker digital tegnebog i skyen, som Norton opretter til dig. Du kan overføre din kryptovaluta fra din Norton Crypto-tegnebog, når du vil.

Din Windows-enhed skal opfylde følgende minimumskrav for at denne funktion kan fungere:

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10/8/7* (64-bit)

*Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere og med SHA2-understøttelse

Norton Crypto understøttes ikke på Windows 10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processorer.

Hardware

• Grafikkort - Nvidia/AMD-kort med mindst 6 GB hukommelse

• Processor - 1 GHz

• RAM - 2 GB (der kræves minimum 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Harddiskplads - 300 MB ledig plads på harddisken

Norton Crypto er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Denne funktion vil snart blive gjort tilgængelig i andre lande.

Følg nedenstående instruktioner for at tænde Norton Crypto og starte minering.

Du kan finde svar på mange af de spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med Norton Crypto, i Ofte stillede spørgsmål og svar: Norton Crypto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138388461
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/10/2021